INGREDIENSER
til 6-8
500g hakket oksekød
1 ds. flåede hakkede tomater
1 stort hakket løg
2-3 fed hakket hvidløg
1-2 stk. peberfrugter i tern
200g champignoner
evt. 1 pakke bacon i tern
evt. 150 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
1 tsk. barbecue
1 tsk. sukker
salt & peber
500g pasterør/penne
500ml mornaysauce
1 ds. flåede hakkede tomater
1 stort hakket løg
2-3 fed hakket hvidløg
1-2 stk. peberfrugter i tern
200g champignoner
evt. 1 pakke bacon i tern
evt. 150 g cocktailpølser
1 spsk. oregano
1 tsk. barbecue
1 tsk. sukker
salt & peber
500g pasterør/penne
500ml mornaysauce
FREMGANGSMÅDE
Svits løg, hvidløg samt bacon i et par minutter og rør herefter farsen i. Rør til farsen er brunet. Bland peberfrugt, champignon, krydderier samt cocktailpølser i og vend det rundt et par minutter.
Bland de flåede tomater i og lad det simre 10 min. Smag til med sukker, salt og peber og evt. lidt af mornaysaucen.
kog posen med pastarør i ca 8-9 min. Hæld straks vandet fra og skyl med koldt vand. De skal have lidt for lidt, så de ikke klapper sammen i ovnen.
Smør et ovnfast fad og hæld pastarørene i. Hæld herefter kødsaucen over og bred det ud over pastarørene. Hæld tilsidst mornaysaucen over og stik en ske i til bunden nogle gange, så det løber ned til pastarørene. Stil herefter retten i ovnen 20 min. ved 200 grader.
Bland de flåede tomater i og lad det simre 10 min. Smag til med sukker, salt og peber og evt. lidt af mornaysaucen.
kog posen med pastarør i ca 8-9 min. Hæld straks vandet fra og skyl med koldt vand. De skal have lidt for lidt, så de ikke klapper sammen i ovnen.
Smør et ovnfast fad og hæld pastarørene i. Hæld herefter kødsaucen over og bred det ud over pastarørene. Hæld tilsidst mornaysaucen over og stik en ske i til bunden nogle gange, så det løber ned til pastarørene. Stil herefter retten i ovnen 20 min. ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar