50g kakaopulver
240ml kogende vand
175g mel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
113g usaltet smør (stuetemperatur)
2 store æg ( stuetemperatur)
200g sukker
2 tsk vanilie (essens)
1. kogende vand og kakaopulver røres godt og sættes til afkøling.
2. mel, bagepulver og salt blandes i en skål for sig.
3. smør og sukker piskes let og luftigt i en anden skål. æggene piskes i et af gangen. tilsæt vanilien.tilsæt mel blandingen, pisk kun blandingen til det lige er blandet. tilsæt kakao blandingen og rør indtil blandingen er glat.
Bages ved 190 grader (ikke varmluft) i 16-20 min, du kan teste med en tandstik undervejs hvis du er i tvivl.
fyld kageformene ca. 1cm fra kanten.
Ultimate chocolate frosting a la Martha Stewart:
9dl flormelis
2,5dl kakao
180g blødt smør
1,25dl lun mælk (hvis du vil have en frosting der er stiv,skal du tilsætte mælken lidt af gangen, og ikke nødvendigvis det hele.
det hele kommes i en skål og piskes til en luftig creme.
undlader du kakaoen har du en vanilie frosting.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar