750 g. hk. oksekød
2 store løg
ca. 100 g. magarine
salt - peber
saucekulør
hvedemel
vand
mælk
1 pose pastaskruer
ketchup
Smelt magarinen i en gryde. Når den er brun kommer du oksefarsen i og steger det under omrøring til det er gennemstegt.Drys godt med salt og særligt peber over kødet og rør rundt.
Hak løgene og kom dem op i gryden.Lad dem brune med et par minutter. Hæld så vand i gryden til farsen kun lige er dækket. Lad det simre videre i ca. 20 min.
Kog skruerne efter anvisning på posen og lad dem dryppe af.
Lav en meljævning af vand og mel og rør den i saucen lidt efter lidt til den har en passende tykkelse. Kom evt. lidt mælk i saucen og rør mere jævning i hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar