tirsdag den 17. april 2012

Milionbøf m. pastaskruer.

Denne her opskrift er virkelig god, den minder om da jeg var hjemme hos min faster da jeg var mindre.


750 g. hk. oksekød
2 store løg
ca. 100 g. magarine
salt - peber
saucekulør
hvedemel
vand
mælk
1 pose pastaskruer
ketchup


Smelt magarinen i en gryde. Når den er brun kommer du oksefarsen i og steger det under omrøring til det er gennemstegt.Drys godt med salt og særligt peber over kødet og rør rundt.

Hak løgene og kom dem op i gryden.Lad dem brune med et par minutter. Hæld så vand i gryden til farsen kun lige er dækket. Lad det simre videre i ca. 20 min. 

Kog skruerne efter anvisning på posen og lad dem dryppe af.

Lav en meljævning af vand og mel og rør den i saucen lidt efter lidt til den har en passende tykkelse. Kom evt. lidt mælk i saucen og rør mere jævning i hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og peber.
Millionbøf m. pastaskruer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar