tirsdag den 17. april 2012

chokoladekage med mousse og friske jordbær til 12 personer.

Chokoladekage med mousse

denne her kage kan nok blive for tung men den smager så skønt så skønt!!!


4 æg mellem
250 g sukker
175 g margarine
30 g cacao
175 g mel
3 tsk bagepulver
3/4 dl kogende vand
3/4 dl mælk

Mousse
100 g chokolade 55%
4 past. æggeblommer
35 g sukker
2,5 dl piskefløde.
evt. Jordbær


Kagen:
Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt afkølet smeltet margarine.
Kom mel, bagepulver og cacao i sammen med mælken.
Tilsæt kogende vand.
Kommes i en stor springform og bage i 45 min ved 180 g på nederste rille.

Når kagen er kold flækkes den til to bunde, og lægges sammen med moussen.

Mousse:

Smelt chokolade over vandbad.
Pisk æggeblommer og sukker hvide og vend chokolade i.
Tilsæt flødeskum.

Pynt med friske jordbær





Ingen kommentarer:

Send en kommentar