denne her kage kan nok blive for tung men den smager så skønt så skønt!!!
250 g sukker
175 g margarine
30 g cacao
175 g mel
3 tsk bagepulver
3/4 dl kogende vand
3/4 dl mælk
Mousse
100 g chokolade 55%
4 past. æggeblommer
35 g sukker
2,5 dl piskefløde.
evt. Jordbær
Kagen:
Pisk æg og sukker luftigt, tilsæt afkølet smeltet margarine.
Kom mel, bagepulver og cacao i sammen med mælken.
Tilsæt kogende vand.
Kommes i en stor springform og bage i 45 min ved 180 g på nederste rille.
Når kagen er kold flækkes den til to bunde, og lægges sammen med moussen.
Mousse:
Smelt chokolade over vandbad.
Pisk æggeblommer og sukker hvide og vend chokolade i.
Tilsæt flødeskum.
Pynt med friske jordbær
Ingen kommentarer:
Send en kommentar